Borgs Ekonomi AB

0707-96 60 06 

OM OSS

Företagets affärsidé och affärsplan skapades redan år 2009 under ägaren Cillas studieperiod till civilekonom på Högskolan i Kristianstad. Företaget etablerades som enskild firma år 2019, då under namnet Konsult Cilla. Under våren 2021 har vi kunnat utvecklas och ta steget från enskild firma till ett aktiebolag, från en konsult till flera anställda.
Vi finns tillgängliga för kunder över hela Sverige, med kontor i Örkelljunga som är beläget i nordvästra Skåne.
Varmt välkommen! 

TEAM BORGS EKONOMI AB


Priscilla Borg

VD/Redovisningsekonom

"Redan när jag var liten började min känsla för siffror och ordning, min pappa skämtade ofta med mig gällande mina listor på statistik som jag gjorde. Jag brukar säga att jag brinner för förbättringar och att siffror är min passion.

Jag har en lång karriär som anställd Ekonomiansvarig, Redovisningsekonom och Business Controller för flera kända stora svenska företag där jag har samlat på mig kunskap och erfarenheter för att nu stå stadigt som min egen."

Johanna Palm

Ekonomiassistent

"Jag är född och uppvuxen i Örkelljunga, där jag bor med min familj. Efter ett antal år inom vården bestämde jag mig för att sadla om och utbilda mig inom ekonomi. 

Eftersom jag växt upp med familj och släktingar som varit och är egna företagare, inser jag vikten av bra stöd med bland annat det administrativa runt omkring. Jag ser fram emot att kunna avlasta fler företagare!"Marta Andertun

Marknadsföringskoordinator

"Många intressen och svårigheter att säga nej gör att jag fått möjlighet att prova på massor med olika spännande saker här i livet. Alltfrån butiksansvarig, undersköterska, kassörskap och fruktodling till marknadskoordinator, konstnär och ordförande i lokalförening.

Att ha dessa erfarenheter i bagaget och arbetat i både familjeföretag, ekonomisk förening, utomlands, i kommun och med idéellt föreningsliv ger kunskap och förståelse för att vi alla behöver göra vad vi är bra på och hjälp med något någonstans."

Borgs Ekonomi

-mission och vision

Vi vill att det ska vara roligt att starta och driva ett företag!
Vi har en passion av att organisera och strukturera ekonomi och administration för att spara tid, öka effektiviteten och öka lönsamheten för företag.
Därför hjälper vi till med allt det "tråkiga" pappersarbetet och försöker förklara när det är något som känns oklart eller konstigt - det finns inga dumma frågor, ställ hellre en fråga för mycket.

Vi erbjuder Ekonomi, Administration och Organisation till Entreprenörer och Företagare, från Nordvästra Skåne till digitalt i hela Sverige. Till de som vill ha mer tid över för annat genom att minska pappersarbetet, få koll på ekonomin och öka lönsamheten genom att effektivisera, digitalisera och strukturera. 

Några av våra kunder

Rekommendationer


Xana De Silva,

Familjestunden

"Jag älskar att ha eget företag och kunna göra det jag är bra på men avskyr att syssla med moms och deklaration, och orkar inte sätta mig in i alla regler. Så det är himla tur att jag har Borgs ekonomi som älskar det jag avskyr och är otroligt duktig på den ekonomiska biten."

Adrian Borg,

We Got This AB


Dennis Dahl,

SFT Emballage


Katariina Andersson,

Fröken Fräck


Lars Svensson,

LBS Logistic AB

Pernilla Andersson,

Njoy